当前位置: 首页 > 学术报告
The normal distribution and two Ramanujan's formulas for Beta integrals
汪明瑾 教授(常州大学应用数学系)
2019年5月8日 16:00--17:00   闵行统计楼105

报告人简介:汪明瑾,常州大学数理学院教授。2008年获华东师范大学基础数学专业博士学位。10多年来他在特殊函数论的研究中独树一帜,创造性地将概率论方法运用到q-级数的研究中去并取得了系统性的研究成果,迄今他已经在有声望的国际数学期刊上发表了30多篇论文,研究成果得到了同行的认可。

报告内容简介:The normal distribution is one of the most important distribution in many fields. In this talk, we first give the relationship between normal distribution and two Ramanujan's formulas for Beta integrals, then we show some applications of the relationship.

主持人:刘治国 教授
主办单位:数学科学学院 科技处